Nordiska Trädgårdar 2021 25 – 28 mars

Mässan blir i år helt digital och alla kan delta utan att tänka på transporter. Samtidigt är det sorgligt att inte kunna gå omkring och hitta nya roliga saker att titta på och inspireras av.

Det kommer däremot att bli väldigt många webbinarier och cafeprogram att titta på och inspireras av.

Koloniträdgårdsförbundet kommer att finnas där med en digital monter fylld med spännande möten, kunskap, tips och inspiration. Den delen av mässan är gratis.

Mässan öppnar torsdagen den 25 mars med en sändning, som pågår mellan kl.10 och 12.30 där man presenterar allt roligt och spännande, som händer under dagen. Samma tider gäller för fredagen. Den här delen av mässan är också gratis.

I år kommer det att finnas ca 100 webbinarier att ta del av under mässan om odling, trädgård, nya böcker och mycket mer. Alla webbinarier finns tillgängliga från mässans början och en vecka framåt.

Att få tillgång till de 100 webbinarierna kommer att kosta 110 kr om du använder rabattkoden som finns i senaste numret av Kolonitidningen sid. 40.

Alla programpunkter är inte klara än, men klicka på länkarna nedan så du får en översikt av vad som är på gång.

Nordiska Trädgårds hemsida

Koloniträdgårdsförbundets monter

För att hitta en gratis zoomlänk i montern går du ner på sidan tills du ser de olika cafeérna. Klicka på den dag du är intresserad av så ser du länken.

Caféprogram torsdagen den 25 mars

Caféprogram fredagen den 26 mars