Kvinnligt nätverk

Har du tagit del av den inbjudan som gått ut till kvinnliga ordföranden inom kolonirörelsen?

Om du är kvinna och ordförande, har tidigare varit ordförande under en lång period eller just sagt ja till att kandidera för ordförandeposten i din förening så kanske det kvinnliga nätverk som Koloniträdgårdsföreningen håller på att starta upp skulle vara något för dig. Man vill stödja de kvinnor som tar på sig rollen som ordförande och därmed stärka kvinnliga ordföranden. Ett starkt ledarskap är en förutsättning för att flytta fram kolonirörelsens positioner i samhället.

 Nätverket kommer att ledas av vår alldeles egna vice ordförande i Östra regionen, Kerstin Bünsow. Detta gör hon tillsammans med Mari Winter, Umeå, som är en av de som arbetat med vårt miljödiplomeringsprogram. Båda är ledamöter i förbundsstyrelsen.

Inbjudan kvinnligt nätverk slutlig2

 

 

projektbeskr. kv nätverk

 

Total Page Visits: 613 - Today Page Visits: 1