Medlemsförmåner

Medlemsförmåner
Som medlem i en förening ansluten till Koloniträdgårdsförbundet har du tillgång till rådgivning i odlingsfrågor, fyra nummer av vår tidning Koloniträdgården, och faktaserien Lätt om odling.

Medlemsföreningar får stöd bland annat i juridiska spörsmål som rör arrendefrågor, stadgefrågor, föreningsteknik och liknande samt hjälp med studieverksamhet.

Koloniträdgårdsförbundet har också en Miljödiplomering som medlemsföreningar kan ansluta sig till.

Övriga förmåner för medlemsföreningarna är en föreningsförsäkring som ingår i medlemsavgiften samt goda lånemöjligheter för föreningens byggnader och anläggningar.

Alla som är kolonister i en av förbundets medlemsföreningar har möjlighet att dra nytta av ett antal medlemsrabatter. Använd rabattkoderna som står på medlemssidorna i senaste numret av tidningen Koloniträdgården. Hittar du inte rabattkoden, kontakta förbundskansliet.

Rabatterbjudanden

Färg hos Flügger
Flügger erbjuder 20% rabatt på färg, 10 – 20% på tapeter, samt 10% på tillbehör. Gäller i alla Flüggerbutiker. Titta i Koloniträdgården, kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod.

Fritidshusförsäkring hos Folksam
Kolonister i förbundets medlemsföreningar får 10% rabatt på fritidshusförsäkringar hos Folksam. Uppge din förenings namn och att föreningen är medlem i Koloniträdgårds­förbundet, vid beställning.

Rabatt hos grdn.tech
grdn.tech säljer smarta trädgårdsstål, odlingslådor, driv-/planteringsbänkar och erbjuder 10% rabatt på hela sortimentet. Beställning görs på grdn.tech. Titta i Koloniträdgården, kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod.

Frörabatt hos Impecta
Impecta erbjuder 10% rabatt vid köp av fröer via impecta.se. Titta i Koloniträdgården,  kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod.Koden gäller inte vid mässor eller vid köp av odlingstillbehör.

Plantor hos Klostra
Klostra ger 10% rabatt på plantor, lök, knölar, rötter och fröer. Kan ej kombineras med andra rabatter och specialpriser. Gäller endast beställningar via klostra.se. Titta i Koloniträdgården, kontakta styrelse eller förbundskansli för rabattkod.

Guldkannan Towa
Vi firar 10 år och ger 10 % rabatt vid köp av Guldkannan Towa © – en kombinerad potta och vattenkanna för värdefull växtnäring och ekologiskt kretslopp i vardagen. Beställ genom att swisha 675 till 123 231 3369 och ange koden som du hittar i tidningen Koloniträdgården. Uppge namn, adress, telefonnummer och mejladress. eller betala via bankgiro: 460-9194. Läs mer om klimatarbete på www.guldkannan.se. Erbjudandet gäller t o m juni 2020.

Total Page Visits: 2019 - Today Page Visits: 1