Boktips inför höstrusket

I hjärtat av Ådala (pocket)Längtan över Ådala (pocket)

Medan snön faller i Ådala (inbunden)Som en vind genom Ådala

I hjärtat av Ådala är första delen i en feelgoodserie om Ådala koloniområde, av Åsa Liabäck.

I koloniområdet finns en brokig skara människor med olika bakgrund och bagage. Här möter vi bla livsnjutaren Ragnar, som har koll på allt som händer i stugorna, som får besök av sitt barnbarn under sommaren. Trädgårdspolisen Rigmor som gör livet svårare för alla, men som har en intressant son. Medelålders Margaretha som får upp ögonen för kärleken igen och unga Stephanie som behöver fly från sina föräldrar och nästan bränner ner sin tomt.

Alla väldigt olika, men som ändå lyckas hitta en alldeles särskild vänskap i varandra. Mitt bland blommor och grönsaker börjar känslorna spira i Ådala. Det handlar om kärlek, oväntad vänskap, svek och hemligheter. Det blir en sommar att minnas för dem alla.

Mycket är väldigt förutsägbart, som i många feelgood-serier.

Total Page Visits: 812 - Today Page Visits: 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *